Ob pogled na daljnovidnost diamant Ruth

Ob pogled na daljnovidnost diamant Ruth

Ob pogled na daljnovidnost diamant Ruth

videz je enostavna za razumevanje in zmanjšanje kt. Dobro ali slabo vpliva na sijaj cut, karatni velikost spremembe. Nekateri 4C o diamanta sta Neobučen oči morda niso očitne razlike v čin. Na primer, ton in jasnost Bemasu videti v povečevalno steklo 10-krat, je barva določena v primerjavi s svojega gospodarja, tudi kamni in standardov razvrščanje diamant. Nakit Shop Sem bil spodbuditi, da je treba gledati s povečevalnim steklom, da naj cut Heart & Cupid diamant prepričani, da še enkrat vidno poleg obroča in bodo s tem, nekateri ljudje ne prihajajo s pogledom povečevalnim steklom. Najprej smo določeno vizualno kot je razvidno iz daleč diamant. Poglej svoje roke raztegnjene off s diamant, sem ga v primerjavi s pogledom z vrha Kaj je v tabeli. Dejanska vrednost je težko videti preveč. Ustrezne odločitve lahko ogledate na objektivno, in se izogniti nakupovanje ne zapravlja.
Ali oblikovanja preferenc ali prednostnih nalog, diamant? Jasna usmeritev za obroč angažiranje
Želimo, da pojasni smeri zaročni prstan ali karkoli. Preprost prstan, če želim poudariti lepoto diamant, ampak mislim, da znižanje čin načrta, če želite, diamantni prstan. Vzemite denar pri iskanju tako kakovost in dizajn obroči diamant. Tam bo izničijo med seboj precej dobro in slabo.
Izbirčen na blagovne znamke
Tiffany, Cartier, Bulgari udejstvovanje obroči so znani, kot bi lahko hrepenenje za ženske, poglej prilega prstom ščepec, ko blagovna znamka ni znan. Diamond kakovost je enaka ne glede na znamko, če ocenijo 4C je isto.
Znamke so še vedno dobro, če
"Člani poročne veleblagovnici" ali registrirane "Friends of veleblagovnice," Get to. Brand nakit trgovina na popust ali kupčijo, če običajno ne postane 5-10% popusta, če najemnik ven v veleblagovnici, so veleblagovnice dodana tudi točk. Kupimo blagovno znamko prodajaln kot trgovina najemniki oddelek.
Najdi Salon Store Bridal partnerstvo slovesnosti
V poročne salone in trgovine poročni nakit, ki je partnerstvo se lahko diskontirajo 10 do 30%.
Medsebojni pravni pomoči v skupino za civilno Bridal

2011年8月30日|

カテゴリー:cat17