Bear je dobrodošla zamenjava za ljudi

Bear je dobrodošla zamenjava za ljudi

Bear je dobrodošla zamenjava za ljudi

na svoj poročni dan, neveste in ženina vodilno vlogo je zaseden z nekaj bom. Dobrodošli Bear kot stand-Two-čas. Tako kot je težko z njimi, da poberem svoje sprejem na dobrodošla maskota 出 Senai lice to, na mizo med nami so bili oproščeni 色 直 Shi itd, lahko tudi služi kot bo vaš odzivnik bo.
Welcome živali: Bear živali, razen
Called "Welcome Bear", se pogosto imenuje, bogato različice, kot zajci in psi poleg Bear. Zakol na golo, izberejo najljubšo žival. Nosi poročno obleko ali kimono in se lahko tudi dobrodošla nazaj živali s peresi.
Je priljubljena težo Bear
Teža nosijo enako težo, da bi težo ob rojstvu. Ima možnost za vezenje ime na podplatih in teže je priljubljeno darilo za starše in dobrodošli medveda. Tako kot po meri, ki ni vključena v težo, ročno izdelani kompleti so na voljo tudi, da dodate težo se lahko prosto prilagoditi.
Dobrodošli številke neveste in ženina spominja
Obstaja storitev, ki ustvarja po meri, ki temelji na podatkih na fotografiji. Ker bomo lahko predstavljajo povsem po meri, je možno brezplačno, ne samo v obleki poročni obleki. Ali lahko zastopajo interese teh ljudi predstavlja, da bodo Cosplay ali deskanje, na primer. Zato je potreben čas za proizvodnjo (1-3 mesecev) je treba naročiti že od leta.
Po poroki prav tako pozdravlja novo hišo
Dobrodošli Bear, ki je igral na porokah. Mogoče prepustiti, da pozdravim obiskovalce v novem okrasitev doma. Sedel sem na polici, ki smo jih blizu položaju, da okrasite poročni album.

2011年8月30日|

カテゴリー:bridal-gift